The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל



מנועי החיפוש באופן כללי אינם אוהבים את קיומו של תוכן רזה, ובמקרים מסויימים אף מסוגלים לנקוט פעולות שונות כנגד אתרים המנהלים תוכן רזה.

כלי לבדיקת מיקומים יוכל לסייע לכם בבדיקת הנתונים הרלוונטים לגלישה ממחשב או מטאבלט, מן הנייד, ממדינה אחרת או מישראל, ממערכת הפעלה מסויימת ומסוג מכשיר מסויים.

בכדי שגוגל יצליח לשמור על קצב עדכונים טוב של תוצאות החיפוש (להעלות מיקומים לאתר שביצע פעולות נכונות או לדרדר מיקומים לאתר שהוזנח לאחרונה), היא בעצם שולחת "עכבישים" (סוג של רובוטים שסורקים את כל האתרים ברשת האינטרנט) שמחזירים לה מידע על כל אתר, מידע שעל פיו המנוע יודע להעלות / להוריד את המיקומים של כל אתר תחת כל מילת חיפוש.

הוספת האתר לאינדקסים (רצוי כמה שיותר ממוקדים לתחום העסק). במרבית האינדקסים ניתן להוסיף קישור לאתר.

אז מהו, למעשה, קישור? קישור הוא הפניה שמבצע עמוד אינטרנט אחד לעמוד אינטרנט אחר. לרכיב ישנם מספר מרכיבים: טקסט העוגן שלחיצה עליו תוביל לעמוד היעד, כתובת היעד שאליה מוביל הקישור, ומקור הקישור, כלומר, האובייקט ממנו יוצא הקישור.

אחת הטעויות שמבצעים מקדמי אתרים מתחילים היא לשכוח לחבר את האתר לכלי בדיקת מיקומים כבר בתחילת התהליך, וכך הם מפסידים קרדיט יקר, דווקא בשלבים בקידום שקל יותר להשיג אותו.

לעומת זאת, אם נבצע מחקר כמו שצריך, נגלה שהמונח הרלוונטי ביותר בתחום הוא "רשלנות רפואית" (ביטוי סופר תחרותי!).

קידום עצמאי אומר שעליכם לעשות מחקר מילות מפתח בעצמכם. עם זאת, בגלל שזה שלב כל כך קריטי – הייתי מציע לשקול לעשות read more זאת בעזרת מישהו חיצוני כמו מקדם אתרים או סוכנות קידום אתרים מקצועית.

מנועי החיפוש באופן כללי, ומנוע החיפוש של גוגל בפרט, ינסו ככל האפשר להרחיק גולשים מאתרים לא בטוחים, פרוצים, שקיימת בהם סכנה לפרטיות נתוני הגולשים.

מעריך אתכם מאוד וממליץ בחום לכל מי שצריך קישורים לאתר/תוכן כתוב :)...

לצד התוכן והקישורים, אלמנט חשוב נוסף הוא ביצוע אופטימיזציה מתמשכת של רכיבים שונים באתר, על מנת להתאים אותם למנוע החיפוש ולגולשים עצמם.

והדרך לצבור קרדיט על הישגים היא דרך הצגת השינויים של לפני תחילת הקידום ואז בכל חודש שעובר.

תוכן, כפי שציינו מקודם, הוא אחד הפקטורים המשמעותיים ביותר בכל תהליך קידום אורגני. בלי תוכן איכותי, תהליך הקידום לא יוכל להצליח, בטח שלא לאורך זמן.

מקדם אתרים אורגני חייב לעשות שימוש בכלי האנליטיקס על מנת להבין האם תהליך הקידום האורגני עובד ומספק תנועה אורגנית לאתר, ובמקרים שישנה בעיה, להבין האם הבעיה היא כללית בכלל מקורות התנועה של האתר או שמא רק מקור התנועה של החיפוש האורגני.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *